Bišungit gel se šungitem na nohy proti plísni 50ml

Bišungit gel se šungitem na nohy proti plísni 50ml
Výrobce: Rusko
Dostupnost: Předobjednávka
Cena: 139,00 Kč
Množství:  
Krém na nohy BISHUNGIT-antigribok „protiplísňový“ se doporučuje pro péči o nohy postižené plísňovými organizmy, inhibuje aktivitu všech typů patogenů, jako profylaktické pro ty s vysokým rizikem plísňové infekce nohou (se zvýšeným pocení nohou, prodloužený pobyt ve vzduchotěsných botách při návštěvě společných koupelových zařízení, bazény, sauny a podobně)
 
Гель для ног БИШУНГИТ-антигрибок рекомендуется для ухода за кожей ног, подавляет активность всех видов болезнетворных микробов, как профилактической средство для людей, с высоким риском возникновения грибковой инфекции стоп (с повышенной потливостью ног, при длительном пребывании в воздухонепроницаемой обуви, при посещении бани, бассейна, сауны и т.п.) 
 
Popis:
Složení krému zahrnuje šungit - přírodní minerál obsahující uhlík ve speciální molekulární formě - fullerenes. Má silné čistící, protizánětlivé, analgetické a uklidňující vlastnosti. Vzhledem k obsahu komplexu mocných přírodních fungicidů - Látky, které inhibují růst a vývoj houbových infekcí - krém pomáhá předcházet a pomáhat při léčení houbových infekcí nehtů.
Přírodní složky přípravku přispívá k posílení a zlepšení nehtové tkáně z nasycené minerály připevnit hřebíky upravený a zdravý vzhled. Krém na nehty „BISHUNGIT-antigribok“ se doporučuje jako preventivní nástroj pro lidi s vysokým rizikem plísňové infekce nohou (s nadměrným pocením nebo suchou pokožku chodidel, prodloužený pobyt ve vzduchotěsné boty, navštívit bazén a sauna, atd.).
Kromě toho může být krém použit jako pomocná látka při léčení infekcí hubovými nehty.
 
Složení: Voda, ethoxylovaný ricinový olej, propylenglykol, glycerol, PEG-400 oleát, klotrimazol, šungit parfémy, piroktolamin, hydroxyethylcelulóza, methylparaben, propylparaben. Způsob aplikace: aplikujte malé množství krému na podložku a kutikulu. Vyčistěte, až se úplně vstřebá. Kontraindikace: individuální nesnášenlivost komponentů léku.
- Není lékařským přípravkem.
 
Balení: 75 ml
 

 

Dodavatel: N.Pašková 775 287 377, www.RAJDELIKATES.cz ul.Slovanská19, Plzeň

 

exp.: úvedéno  na obalu, na poptaní budeme vas informovat o aktuálně  exp. od dovozce

 

 

Dále nabídce:

 
Štítky