724 509 554 / 604 774 274
navštivte náš krámek v Plzni na Slovanské
Terrine de Faisan a l`Armagnac. Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské paštiky se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Složení: vepřové maso, bažantí 20%, kuřecí játra, mléko, vejce, jedlá sůl, armagnac 1%, aroma, koření.
Podmínky skladování: skladujte v suchu a chladu, po otevření uschovejte v chladničce. Informace byly převzaty z etikety výrobku nebo od výrobce.
Alergeny zvýrazněny.
Výživové hodnoty pro 100g výrobku.
Energetická hodnota kJ/1kcal. Tuky g, z toho nasycené mastné kyseliny g,
Sacharidy g, z toho Cukry g,
Vláknina g, Bílkoviny g, Sůl g.
Uchovávat při 0 až +25 °C a relativní vlhkostí ne více 75%,
po otevření uložte v chladu.