 724 509 554 / 604 774 274
 724 509 554 / 604 774 274
navštivte náš krámek v Plzni na Slovanské
	Červené dezertní víno vysoké kvality - ročníkové 2009
	
	KAGOR Patriarch od Cricova Moldávie
	
	Кагор Патриарх от Крикова Престиж
красное вино ликерное
červené sladké víno
	
	
	Poslední druh s etiketou ještě s označením KAGOR (ostatní - nové várky už jsou značeny jako Pastoral nebo Patriarh bez slova Kagor)
Tento je však doprodej a již zřejmě nebude
Upozornění: ročníkové víno 2009 , lahvování 2013 - může obsahovat sediment.
Hrozny odrůdy Cabernet Sauvignon jsou sbírány při dosažení vysoké cukernatosti v jižní části Moldavska a zpracovány moderní technologií.
Fermentace vína se zastavuje přidáním kvalitního vinného destilátu.
Tímto procesem se dosáhne vysokého obsahu zbytkového cukru ve víně a také se zvyšuje alkohol na 16,00 %.
Víno následně zraje minimálně 1 rok v dubovém sudu. Barva intenzivní, vyzrálá.
Vůně sladká, ovocná. Chuť bohatá s tóny čokolády a černé slívy.
	Ideální jako aperitiv nebo jako desert. Víno má velký potenciál k archivaci.
	
	Množství / Objem: 0,75 l
	
	Obsah alkoholu: 16 %
	
	Země původu: Moldavsko
	
	Oblast: Codru
	
	Servírování: 15-18 °C
	
	Gastro doporučení: Ke všem druhům jídla - zejména k ovoci a sladkým dezertům.
	
	Další informace: Víno má tmavě rubínovou barvu, intenzivní aroma sušených švestek a černých bobulí s ovocně sirupovými podtóny na patře.
	
	Alergeny: Obsahuje oxid siřičitý.
	
	Dodavatel: N.Pašková 775 287 377, www.RAJDELIKATES.cz ul.Slovanská19, Plzeň
	
	PRO CÍRKEVNÍ ODBĚRATELE SLEVA !
	
	Вино Кагор Патриарх. (Крикова Престиж)
	
	Wine Cahor Patriarh. (Cricova Prestige)
	
	Марочное красное десертное вино - премиум класса.
	
	Изготовлено в соответствии со специальной технологией предназначенной для десертных вин. 
	
	Произведено из винограда сорта Каберне-Совиньон, выращенного и собранного вручную на собственных плантациях, расположенных на Юге Молдовы.
	
	Вино темно-рубинового цвета, обладает прекрасным букетом с оттенками чернослива.
	
	Вкус полный, гармоничный и бархатистый, благодаря созреванию в контакте с дубом, в течении минимум 1 года.
	
	Рекомендуется подавать при температуре +16 ... + 18С
	
	Прекрасно сочетается с десертами: шоколадный торт, фрукты, блинчики с вареньем, оладьи и т.д.