Bišungit gel se šungitem na nehty proti plísni 50ml

Bišungit gel se šungitem na nehty proti plísni 50ml
Výrobce: Rusko
Dostupnost: Předobjednávka
Cena: 139,00 Kč
Množství:  
Krém na nehty pro intenzivní péči a zdravotní Bishungit Antigribok 30 ml Krém na nehty BISHUNGIT-antigribok "protiplísňový" doporučeno pro intenzivní péči o nehty a rehabilitaci, navíc krém lze použít jako doplněk při léčbě plísňových infekcí nehtů.
 
Крем для ногтей для интенсивного ухода и оздоровления Бишунгит-Антигрибок 30 мл
Крем для ногтей БИШУНГИТ-антигрибок рекомендуется для интенсивного ухода за ногтями и их оздоровления, кроме того, крем может использоваться как вспомогательное средство при лечении грибкового поражения ногтей.
 
 
Složení krému zahrnuje šungit - přírodní minerál obsahující uhlík ve speciální molekulární formě - fullerenes. Má silné čistící, protizánětlivé, analgetické a uklidňující vlastnosti. Vzhledem k obsahu komplexu mocných přírodních fungicidů - Látky, které inhibují růst a vývoj houbových infekcí - krém pomáhá předcházet a pomáhat při léčení houbových infekcí nehtů.
Přírodní složky přípravku přispívá k posílení a zlepšení nehtové tkáně z nasycené minerály připevnit hřebíky upravený a zdravý vzhled. Krém na nehty „BISHUNGIT-antigribok“ se doporučuje jako preventivní nástroj pro lidi s vysokým rizikem plísňové infekce nohou (s nadměrným pocením nebo suchou pokožku chodidel, prodloužený pobyt ve vzduchotěsné boty, navštívit bazén a sauna, atd.).
Kromě toho může být krém použit jako pomocná látka při léčení infekcí hubovými nehty.
 
Složení: Voda, ethoxylovaný ricinový olej, propylenglykol, glycerol, PEG-400 oleát, klotrimazol, šungit parfémy, piroktolamin, hydroxyethylcelulóza, methylparaben, propylparaben.
 
Způsob aplikace: aplikujte malé množství krému na podložku a kutikulu.
Vyčistěte, až se úplně vstřebá.
Kontraindikace: individuální nesnášenlivost komponentů léku.
- Není lékařským přípravkem.
 
Balení: 75 ml
 
exp.:uvedo na obalu, na poptaní budeme vas informovat o aktualne exp. od dovozce

Dodavatel: N.Pašková 775 287 377, www.RAJDELIKATES.cz ul.Slovanská19, Plzeň

 
Štítky