Kategorie

Hlavač Octopus (Byčok)

Hlavač Octopus (Byčok)
Výrobce: Rusko
Dostupnost: 12
Cena: 49,00 Kč
Množství:  

Hlavač Octopus 36g

Sušený Hlavače 40g, Octopus.

Složení: Filé hlavače, sůl, látky zvýrazňující chuť E621, E420 pro udržení vlhkosti. Chycen v Tichém oceánu.

Výživové hodnoty pro 100g výrobku. Energetická hodnota 1187kJ/282kcal, Tuky 3g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,7g, Sacharidy 46g, z toho Cukry 0,g, Bílkoviny 61g, Sůl 8g

Alergeny zvýrazněny.

Hmotnost: 36g.

Oblást rybolovu: Tichý oceán.

Datum spotřeby uveden na obalu. 

Uschovat při teplotě 18 až +25 °C.

Nutriční hodnoty: ve 100g produktu:Protejiny 65,8g,

sacharidy- 0; tuky- 7g

Energetická hodnota:274kCal/ 1147kJ

BEZLEPKOVÁ POTRAVINA

Dodavatel: N.Pašková. ul.Slovanská 19,

Plzeň www.Rajdelikates.cz GSM: 775 287 377

 

Skvělá zpráva pro celiaky - všechny druhy našich sušených ryb patří mezi bezlepkové potraviny.

Sušené ryby – fish jerky nebo suchogryz, jsou lahůdky, které mají podobné nutriční hodnoty jako sušené maso Beef Jerky. Suchogryz je hovorový název pro sušené ryby používaný v Rusku a na Ukrajině.

Sušení ryb je tradiční metoda užívaná po staletí. Sušení potravin je nejstarší známá metoda konzervace, a takto upravené ryby vydrží i několik let.

Ve vhodných klimatických podmínkách je tento způsob poměrně levný a efektivní. Ačkoliv se k sušení používají různé druhy ryb, daleko nejrozšířenější je treska obecná (Gadus morhua).

Během sušení ryba pozbude až 80 % vody v ní obsažené, přičemž veškeré nutriční hodnoty si uchová, pouze jsou notně koncentrované.

Je bohatá zejména na proteiny, vitamíny, železo a vápník. Sušené ryby jsou prakticky bez tuku, nízkokalorické, navíc obsahují řadu vitamínů, minerálů a nenasycených Omega-3 mastných kyselin.

Tyto delikatesy můžete, stejně jako sušené maso Beef Jerky, využít jako lahůdky při chvílích relaxace či hubnutí.

Kdo ochutná sušenou rybu, zcela jistě si tuto zajímavou lahůdku zamiluje!

Sušené ryby se výborně hodí jako delikatesy k pivu nebo vínu.

 

Štítky mořské plody, ryby,