Vodka Vozduch Воздух

Vodka Vozduch Воздух
Výrobce: Rusko
Dostupnost: Není skladem
Cena: 255,00 Kč

Водка Воздух  40% alc.

Složení: pitná vodá, lih.

alk.40%

Obsah 500ml

trvanlivost: bez omezení.

Distributor www.rajdelikates.cz Pašková , Slovanska 19, Plzeň. 

Informace byly převzaty s obalu od výrobce! 

Zákaz prodeje osobám mladším 18 let!

Vodka vyznačující se překvapivě jemnou a delikátní chutí. Dejte si doušek a pocítíte, jak se teplo rozlévá vaším tělem. Vychutnejte si dlouhou doznívající chuť žitného chleba, jemné tóny sladkosti medu a výraznou chuť ušlechtilého, vyzrálého koňaku.

Pro výrobu vodky Nemiroff Žito a med vybíráme žitný chléb upečený výhradně klasickou technologií: pouze takovýto druh chleba má ve své chuti tóny žita, jablek a medu.

Vysoká úroveň oblíbenosti této vodky, která byla uvedena na trh v březnu 2003, vysvětluje širokou škálu lahví, v nich se prodává, od miniatur 0,05 l a 0,1 l až po lahve 0,75 navržených speciálně pro americký a mexický trh. Nemiroff Žito a med je navíc spolu s vodkou Nemiroff Med a paprika součástí dárkové sady „Medová kolekce“.

V dnešní době si nám tak známou chuť mohou vychutnat znalci v 26 zemích světa – od Arménie po Lotyšsko a od Běloruska až po Francii. Hořkou vodku Nemiroff Žito a med je možno si vychutnat v čisté formě nebo jako základ mnoha originálních koktejlů.

Ať už se rozhodnete pro cokoliv, chuť vodky Nemiroff Žito a med vyvolá nádherné asociace a přinese vzpomínky na teplé letní večery na břehu moře nebo na praskání ohně v krbu o mrazivých zimních večerech, čímž vám dodá pocit klidu a vnitřní harmonie.

Štítky