Moršynská jemněperlivá 1,5l

Moršynská jemněperlivá 1,5l
Výrobce: Gruzie
Dostupnost: 5
Cena: 29,00 Kč
Množství:  
Morshynskaya voda je zcela kompozitní
 
Poměr prvků a složení Morshynska je optimální pro stolní minerální vodu pro každý den.
 
Morshynska nepodléhá žádným dalším ošetřením a spadne do svých rukou v původní podobě - ​​stejně jako příroda pro vás vytvořila!
 
Procházecí tloušťkou hornin, Morshinska obohatila nejen užitečné minerály, ale také přírodní kyslík. Naléváním do sklenice i ne-uhličité vody můžete vidět bubliny - to je přírodní kyslík, který kondenzuje na stěnách nádobí.
 
Morshynska je zcela absorbována tělem, protože hustota kapaliny je blízká plazmě lidské krve.
 
Díky své jedinečné kompozici poskytuje Morshynska skutečnou přirozenou obnovu, nádherný zdravotní stav a zářivý vzhled!
 
složeni: mineralní přirodní voda 
objem: 1,5l
 
CHEMICKÉ SLOŽENÍ (mg / dm3)
ANIONI: KATIONY:
HCO3-30-200 (Na + Ka) + <70
SO42- <100 Ca2 + 5 - 80
Cl- <60 Mg2 + <50
Celková mineralizace (g / dm3): 0,1 - 0,4

 

Skladování: chraňte před sluncem a uchovávejte při teplotě +5 až + 20 °C.

Trvanlivost: 12 měsíců od data plnění lahví.

Datum plnění do lahví: údaj na etikete.

Dodavatel: , www.RAJDELIKATES.cz, N.Pašková 775 287 377,  ul.Slovanská19, Plzeň.

z.p: Ukrajina

 

jak pit Moršinsku vodu:
 
Vypít sklenici přírodní vodě při pokojové teplotě ihned po probuzení - pomáhá žaludek a střeva „probuzení“ se spustí proces čištění a připravuje orhanizmus 
 až do prvního jídla.
 
Kromě toho, po noci našeho těla, zejména je třeba obnovit rovnováhu vody. Během spánku tělo nedostane vodu, ale pouze utratí ji - voda se uvolní póry strávených na metabolismus, odpařením s dýcháním.
 
Jeden den pít alespoň 1,5 litru čisté přírodní vodě.
Tak to v malých doušcích po celý den.
30-40 minut před jídlem vypít 100-150 ml vody. Ale nezapijet jidlo, protože se tak ředí žaludeční šťávy.
 

 

Sklenici vody před spaním pomáhá předcházet zahusnennyu krve, ke kterému dochází během spánku.
To je obzvláště pamatovat ti, kdo chrápe ve spánku, protože při otevření úst odpařuje více tekutin a zvyšuje viskozitu krve.
Tím se zvyšuje zátěž na srdce a kardiologické riziko.
Štítky