Pet Zone - Přírodní pohlcovač pachů, 250 ml

Pet Zone - Přírodní pohlcovač pachů, 250 ml
Pet Zone - Přírodní pohlcovač pachů, 250 ml
Výrobce: Čína
Dostupnost: Není skladem
Cena: 189,00 Kč

Aktivní složky:

 • SACCHAROMYCES FERMENT - Živé kvasinky neutralizují zápach. • HERBAL AROMA COMPLEX - Směs esenciálních olejů z meduňky a máty.

• Přednosti a vlastnosti: Obsahuje výhradně látky šetrné ke zdraví Vašeho mazlíčka i přírodě. Vyrobený pouze z přírodních zdrojů, ekologický a hypoalergenní. Snadná aplikace, rychlý účinek. Neutralizuje pachy na bázi fermentační technologie. Příjemná vůně bylinek při aplikaci. Vůně během několika sekund vyprchá spolu se zápachem působením živých kvasinek.

Bezpečný přípravek účinný na široké spektrum pachů. Eliminuje zvířecí pachy včetně zápachu po „nehodě“. Lze použít také na nežádoucí pachy od cigaret, jídla apod. Lze aplikovat volně do?prostoru pro odstranění pachu ve vzduchu. Pestrá škála využití na zvířecí zvířecí pelíšky, koberce, sedačky, oblečky... Nezanechává skvrny. Bez silikonů, barviv a parabenů. Bez phenoxyethanolu, PEG, SLES/SLS. Hypoalergenní.

Návod na použití Nastříkejte na textilie ze vzdálenosti cca 30 cm nebo volně do prostoru. Aplikujte přiměřené množství přípravku, pozor na přílišné zvlhčení textilie. U materiálů citlivých na vodu (např. hedvábí) vyzkoušejte na méně viditelném místě. Nepoužívejte na kůži. Neaplikujte na pokožku a srst zvířat.

Kód : AC0001 Další potřeby pro mazlíčky v sekci - Ostatní>vše pro zvířata.

 

 

exp.: úvedéno  na obalu, na poptaní budeme vas informovat o aktuálně  exp. od dovozce

 

Dodavatel: N.Pašková 775 287 377, www.RAJDELIKATES.cz ul.Slovanská19, Plzeň

 

 

Dále v nabídce:

 

Štítky